3. March 2020

Din big-bag rådgiver

 

      5 Grunde til at vi skal være din big-bag rådgiver

  • Rådgivning. Med vores 60 års erfaring som emballage leverandør, af især storsække (big bags), får du hos os den bedste rådgivning. Big-bags skal passe til den enkelte produktion, den specifikke opbevaringssituation og transportform. Med vores mangeårige erfaring, vil du hos os være i trygge hænder.

 

  • Sikkerhed er en vigtig faktor når man taler om transport og/eller opbevaring i storsække. Ligesom i mange andre brancher kan man nemt købe ”katten i sækken”. Men med professionel rådgivning, får du sikkerhed for at de storsække du skal bruge også kan holde til det, de er indkøbt til i din produktion, lager eller transport.

 

  • Kvalitetskontrol, er vigtigt. Som din rådgiver sikrer vi, at kvaliteten er rigtig og følger specifikationerne. Vi er registreret hos Fødevarestyrelsen til handel med fødevarekontaktmaterialer og anvender Eurofins som tredjepartskontrol af dokumenterne i forbindelse med fødevarelovgivningen. Vi er certificeret efter ISO 9001:2015 (kvalitetsledelsessystem) og BrC certificeret efter Global Standard – Storage and Distribution (British retail Consortium).Siden 2015 har vi været medlem af UN Global compact, hvorfor CSR (Corporate Social Responsibility) er en naturlig del af vores hverdag.

 

  • Special løsninger, som netop din virksomhed har brug for. Vi går aktivt ind i dine problemer / opgaver og finder sammen løsninger som er tilpasset netop jeres behov. Storsække ser på overfladen meget ens ud, men det er vores erfaring, at det kræver special løsning for at fungere optimalt. Vores mangeårige erfaring med salg af big bags, er en af de vigtige ting, vi bidrager din virksomhed med ved valg af rette type.

 

  • Økonomi. Vi ved alle sammen godt, at glæden ved god kvalitet huskes meget længere end glæden ved en billig pris. Netop kvalitet og økonomi skal stemme overens. Det er er også der vores erfaring kommer ind. Vi kan afstemme dit behov for en bestemt kvalitet som passer til netop dit brug af big bags, men til den rigtige pris.

Your cart is currently empty.

Return to shop