M. Larsen Vognmandsfirma

M. Larsen Vognmandsfirma A/S

Easybag fra idé til succes

For M. Larsen Vognmandsfirma A/S, der er en af Danmarks største affaldstransportører, har Easybag været en stor succes, der har åbnet nye markeder og muligheder. Easybag er udviklet i et tæt samarbejde mellem M. Larsen og Bluepack A/S.

– Det var egentlig kun en tanke, at vi med udviklingen af en storsæk kunne tilbyde et nyt produkt til et nyt segment. For eksempel til små håndværkere, der ville kunne vælge en økonomisk interessant løsning til små bygge- og oprydningsprojekter, hvor de tidligere skulle have en dyr container ud. De kan nu smide al affaldet i en Easybag, som vi efterfølgende henter, sorterer og transporterer til godkendte modtageanlæg, fortæller Jeppe W. Jensen, projektleder hos M. Larsen. Jeppe har været en aktiv deltager i udviklingen af Easybag fra idé til succes.

Tænkt ud af boksen

– Med Easybag har vi tænkt ud af boksen i forhold til nye muligheder. Anledningen var vedtagelsen af nye regler og afgifter omkring virksomheders aflevering af affald. Med denne løsning kan vi tilbyde en billig løsning til håndværkere og andre kunder, der blandt andet sparer mandetimer, fordi en eller flere medarbejdere ikke længere skal forbi genbrugspladsen og bruge tid på at aflevere og sortere affaldet, fortæller Jeppe W. Jensen og fortsætter:

– Vi afhenter, sorterer og afleverer affaldet til behandling, så kunden til gengæld kan fokusere på det, som kunden er god til. Det holder samtidig kundens medarbejdere på byggepladsen, hvor de kan producere i stedet for at bruge tomgangstimer på genbrugspladsen.

– Det er samtidig en meget fleksibel løsning, fordi du kan sætte en Easybag ét sted, ved ét projekt. Eller du kan have den med dig rundt til flere projekter på en trailer eller lignende.

Grundig proces, koncentreret forløb

– Vi tog fat i leverandører af big bags for at høre, om det overhovedet kunne lade sig gøre at omsætte vores idé. Hos Bluepack A/S oplevede vi en meget grundig proces, hvor der blev holdt to til tre møder alene før vi kunne afgive den første bestilling.

– Det var et meget koncentreret og spændende forløb, hvor vi i fællesskab fik styr på alle detaljer og praktiske udfordringer. For eksempel omkring hvor stropperne skulle sidde for at give den optimale fordeling af vægten, fortæller Jeppe W. Jensen om dialog og samarbejde med Bluepack A/S omkring Easybag, der har ”…hjulpet os til at skabe et nyt marked for os selv”.

Dialog: Fra tanke til tegnebræt

Bluepack A/S har spillet rollen som en engageret sparringspartner med den rette kompetence til at flytte Easybag fra tanke til tegnebræt og videre til praksis. Men også for Bluepack A/S har der været tale om en god og lærerig proces:

– Vi oplevede det som et meget positivt forløb, hvor de praktiske udfordringer omkring sækkens design blev løst. Vi har samtidig fået inspiration fra M. Larsen, der har deres egne systemer til indsamling af brugte storsække til regenerering af PP materialet. Her har Jeppe lavet god videndeling med os, og det er et super godt eksempel på en god ping pong i vores samarbejde, siger Salgschefen hos Bluepack A/S.

– Det er samtidig et samarbejde, hvor vi har haft mulighed for at sige til og fra i forhold til vores viden om løsningerne. Det passer godt sammen med mit credo om, at livet er for kort til at udvikle noget, der ikke virker.

Your cart is currently empty.

Return to shop